Δεξίωση γνωριμίας των μελών του Συλλόγου Μαναστηριωτών Φλώρινας το 1973

Shares

Την Παρασκευή στις 26 Οκτωβρίου 1973, πραγματοποιείται από την διοίκηση του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ « Η Ελπίς», εκδήλωση αλληλογνωριμίας των μελών του Συνδέσμου στην ταβέρνα του Γιάννη Κυριαζή στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Η εφημερίδα «Φωνή της Φλωρίνης», στο φύλλο 584/2-11-1973, κάνει ρεπορτάζ για εκείνη την εκδήλωση γράφοντας τα εξής:

————————

Επιτυχής η δεξίωσης γνωριμίας των Μοναστηριωτών

Σε ατμόσφαιρα αδελφωσύνης δόθηκε στις 12 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο του κ. Ιωάννου Κυριαζή δεξίωσης γνωριμίας των μελών του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ « Η Ελπίς», που εσημείωσε λαμπρή επιτυχία.
Κατά την δεξίωση ωμίλησε ο εκ των μελών της διοικήσεως και γραμματεύς του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θ. Βόσδου.

Την δεξίωσι ετίμησαν με την παρουσία τους ο νομάρχης κ. Πρωτόγερος, ο κ. Στρατιωτικός Διοικητής, το μέλος της Συμβουλευτικής κ. Κων/νίδης, ο δήμαρχος κ. Αργυρόπουλος, ο διοικητής των ΤΕΑ, ο υποδιοικητής χωρ/κής κ. Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Θ. Λούστας. Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χατζητζώτζιας μετά των μελών της διοικήσεως κ.κ. Παρίση, Κουτουράτσα, Καλυβιάνου, Καρακατσάνη, Βόσδου και Πιτόσκα και 160 περίπου μέλη του Συνδέσμου, τα οποία απεχώρησαν της δεξιώσεως με αρίστας εντυπώσεις, αφού προηγουμένως συνεχάρησαν την διοίκησιν δια την ωραίαν πρωτοβουλίαν της.

Ας σημειωθή ότι τα ποτά της δεξιώσεως προσέφερε δωρεάν η γνωστή ποτοποιία του κ. Ιω. Μπουτάρη, εκ Νυμφαίου. Δια την δωρεάν της τούτη η διοίκησις του Συνδέσμου ανεκήρυξε αυτήν δωρήτριαν.

————————

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνουμε από αριστερά:
Άγνωστος (αξιωματικός στρατού), ο Νομάρχης Φλώρινας Πρωτόγερος, ο τότε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόδωρος Λούστας, ράφτης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, έμπορος υποδημάτων Θαλής Παρίσης, πίσω του στο βάθος ο επιχειρηματίας τυροκομικών προϊόντων Νικόλαος Γιαννάκης, όρθιος ο ομιλητής Θεόδωρος Βόσδου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλώτας Χατζητζιώτζιας και ο τότε Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Αργυρόπουλος.

Στην δεύτερη φωτογραφία από αριστερά:
Νικόλαος Χρυσικός, Κότσιας Τσάπανος, Βάγγος Μαρούλης, Βασίλειος Μπασιακούλης, Σωκράτης Μπασιακούλης, Βαγγέλης Αθανασίου, Ανέστης Ταλιαδώρος και στην άκρη δεξιά ο ταβερνιάρης Γιάννης Κυριαζής.

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης

Διαβάστε επίσης...
Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω πράξη πριν υποβάλετε το σχόλιό σας *

Translate »