Σχετικά

Shares

O δικτυακός τόπος που βρίσκεστε αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια συγκέντρωσης και αναδημοσίευσης φωτογραφικών τεκμηρίων και κειμένων που αναφέρονται στο παρελθόν της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής της.

Σημαντικό μέρος των αναρτήσεων προέρχεται από την στήλη «Παράθυρο στο Παρελθόν» της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Φωνή της Φλωρίνης» με κείμενα του Θεοδώρου Βόσδου. Άρθρα και φωτογραφικό υλικό των Δημήτρη Μεκάση και Θανάση Βογιατζή επίσης συνθέτουν την ύλη του ιστότοπου.

Τα φωτογραφικά τεκμήρια ανήκουν σε ψηφιακές αρχειακές συλλογές, προσωπικές συλλογές και στο Ιστορικό Αρχείο του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης” το οποίο είναι ακόμα στο μεγαλύτερό του μέρος αδημοσίευτο.

Το σύνολο των κειμένων των άρθρων, αναρτήσεων ή αποσπασμάτων αυτών καθώς και των φωτογραφιών του florinapast διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές. Eπιτρέπεται η αναπαραγωγή τους υπό την προϋπόθεση αναφοράς στην πηγή με το εξής λεκτικό: www.florinapast.gr | Σπύρος Παπαχαρίσης καθώς και στο όνομα του αρθρογράφου της ανάρτησης.

Για το florinapast
Σπύρος Παπαχαρίσης
spipap@sch.gr

Shares
Translate »