Σχετικά

O δικτυακός τόπος που βρίσκεστε αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια συγκέντρωσης και αναδημοσίευσης φωτογραφικών τεκμηρίων και κειμένων που αναφέρονται στο παρελθόν της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής της.

Σημαντικό μέρος των αναρτήσεων προέρχεται από την στήλη «Παράθυρο στο Παρελθόν» της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Φωνή της Φλωρίνης» με κείμενα του Θεοδώρου Βόσδου. Άρθρα και φωτογραφικό υλικό των Δημήτρη Μεκάση, Θανάση Βογιατζή και άλλων συνεργατών επίσης συνθέτουν την ύλη του ιστότοπου.

Τα φωτογραφικά τεκμήρια ανήκουν σε ψηφιακές αρχειακές συλλογές, προσωπικές συλλογές και στο Ιστορικό Αρχείο του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης” το οποίο είναι ακόμα στο μεγαλύτερό του μέρος αδημοσίευτο.

Το σύνολο των κειμένων των άρθρων, αναρτήσεων ή αποσπασμάτων αυτών καθώς και των φωτογραφιών του florinapast διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές.

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή τους υπό την προϋπόθεση αναφοράς στην πηγή με το εξής λεκτικό: florinapast / URL άρθρου / ονοματεπώνυμο του αρθρογράφου της ανάρτησης.

Για το florinapast
Σπύρος Παπαχαρίσης
spipap@sch.gr

 

 

 

 

Για το florinapast
Σπύρος Παπαχαρίσης
spipap@sch.gr

 

 

Shares
Translate »