Ο «Μελιτεύς» Μελίτης πρωταθλητής υπαίθρου Νομού Φλωρίνης το 1963

Shares

Γράφει ο Σπύρος Παπαχαρίσης |

Η φωτογραφία της ομάδας του «Μελιτέα» Μελίτης δημοσιεύθηκε στη «Φωνή της Φλωρίνης», στο φύλλο 90, της 14ης Δεκεμβρίου 1963 με τη λεζάντα: «Η δυναμική και ισχυρά ομάς του «Μελιτέως» Μελίτης η οποία ανεδείχθη πρωταθλήτρια της υπαίθρου Νομού Φλωρίνης έτους 1963».
Το ρεπορτάζ για την απόκτηση του κυπέλλου της διοργάνωσης δημοσιεύεται στο φύλλο 87, 23-11-1963 και έχει ως εξής:

Ο «Μελιτεύς» Μελίτης πρωταθλητής Υπαίθρου Νομού Φλωρίνης
Του απενεμήθη το υπό του ιατρού κ. Αριστείδου αθλοθετηθέν κύπελλον

Την παρελθούσαν Κυριακήν εις το γυμναστήριον της πόλεώς μας έλαβε χώραν ο τελικός αγών του πρωταθλήματος Υπαίθρου Νομού Φλωρίνης μεταξύ των ομάδων «Μελιτέως» Μελίτης και «Ακρίτα» Πολυπλατάνου.
Νικήτρια, μετά ένα ενδιαφέροντα αγώνα, ανεδείχθη η ομάς του «Μελιτέως» με τέρματα 4-0.
Μετά το πέρας του αγώνος ο επιθεωρητής σωματικής αγωγής κ. Π. Βήχος, κατόπιν συντόμου προσφωνήσεως, απένειμεν εκ μέρους του κ. Νομάρχου, το υπό του ιατρού κ. Παναγ. Αριστείδου αθλοθετηθέν κύπελλον εις την πρωταθλήτριαν Υπαίθρου Φλωρίνης ομάδα του «Μελιτέως».

Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μελιτεύς» Μελίτης ευχαριστεί θερμώς τον χειρούργον ιατρόν κ. Παναγ. Αριστείδου για το αθλοθετηθέν Κύπελλον που κατέκτησεν η ομάς, τον κ. Π. Βήχον διοργανωτήν των αγώνων περιφερειακού αγροτικού πρωταθλήματος δια την καθ΄ όλα τελείαν οργάνωσιν και τον κ. Σβωλόπουλον Δ/την της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλωρίνης δια το αμέριστον ενδιαφέρον ανυψώσεως του ποδοσφαιρικού επιπέδου του Νομού μας.

Στο φύλλο 88 της 30ης Νοεμβρίου 1963 της «Φωνής της Φλωρίνης» υπάρχει άλλη μια αναφορά για τον «Μελιτέα».

Ο «Μελιτεύς» Μελίτης

Κατά το διεξαχθέν πρωτάθλημα Υπαίθρου Νομού Φλωρίνης, πρωταθλήτρια ανεδείχθη, ως ανέγραψεν η «Φωνή της Φλωρίνης», η ομάς του «Μελιτέως» Μελίτης.
Η ομάς του «Μελιτέως» ηγωνίσθη με σθένος και μεθοδικότητα κατορθώσασα τελικώς, χάρις εις την δυναμικότητά της και την τεχνικήν κατάρτισιν της ενδεκάδος της, να κατακτήση τον επίζηλον τίτλον του πρωταθλητού υπαίθρου νομού Φλωρίνης. Τον τιμητικόν αυτόν τίτλον τον εκέρδισεν ο «Μελιτεύς» δικαίως δι΄ ο κι η «Φωνή της Φλωρίνης» και μαζί της ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος του νομού, συγχαίρη θερμώς τους ένδεκα λεβέντες του «Μελιτέως», τους σφίγγει θερμά το χέρι και τους εύχεται νέες νίκες και δάφνες και εις το μέλλον.

Ο Χρήστος Πετρόπουλος μας πληροφορεί για τα ονόματα των εικονιζόμενων ποδοσφαιριστών. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Όρθιοι από αριστερά: Χρήστος Μπέλλης (τερματοφύλακας), Γιώργος Λαζαρίδης, Κώστας Στάιος, Γιώργος Γεωργούλας, Γιάννης Βιδίνης, Λάζαρος Ευαγγέλου.
Καθιστοί από αριστερά: Ελευθέριος Κυριακίδης, Νικόλαος Τζήκας, Κωνσταντίνος Κοσμίδης, Θεόδωρος Αποστολίδης, Μιχάλης Ευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης...
Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω πράξη πριν υποβάλετε το σχόλιό σας *

Translate »