Η Αθλητική Ένωση Κουρείου (ΑΕΚ), συνέχεια…

Shares

Γράφει ο Γιώργος Ανθόπουλος |

Η ανεπίσημη ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Κουρείου για την οποία είχαμε κάνει εκτενή αναφορά και παλαιότερα στο florinapast.gr, είχε και συνέχεια για μερικά χρόνια ακόμα.

Το ενδιαφέρον που υπήρχε είχε δημιουργήσει την επόμενη πολύ ξεχωριστή παρέα παιδιών, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν σε αγώνες μόνο στην πόλη της Φλώρινας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της.

Έτσι το καλοκαίρι του 1971  στο χωριό Παλαίστρα, η ομάδα της Α.Ε. Κουρείου ανανεωμένη, με πολύ λίγες προσθήκες από προγενέστερους ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκε με την ομώνυμη ομάδα την οποία και νίκησε με το ευρύ σκορ 13-0 (ημ. 4-0).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Δράμπης (αγωνίστηκε σε Άρη και Μακεδονικό), που εκείνη την ημέρα δεν μπορούσε να αγωνισθεί  λόγω τραυματισμού.

Στη φωτογραφία από αριστερά

Όρθιοι: Χρήστος Καλτσάς (αγωνίστηκε σε Πανσερραικό και Ολυμπιακό), Ηλίας Κοΐδης, Δημήτρης Γάκης, Παναγιώτης Τσουμήτας, Γιώργος Ανθόπουλος (αγωνίστηκε σε ΑΣ Φλώρινα), Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, Γιάννης Τραϊανίδης, Αλέκος Κανδυλιώτης, Στέργιος Χατζηαθανασίου, Ηλίας Ρασάικος, Κώστας Στεφανίδης.

Καθιστοί: Παναγιώτης Τσοτάκης, Φίλιππος Γολιάς, Αντώνης Πέιος, Παντελής Παπαδημητρίου (αγωνίστηκε σε ΑΣ Φλώρινα), Γιώργος Τσομπάνος, Θωμάς Κούρτης, Γιάννης Δράμπης (αγωνίστηκε σε ΑΣ Φλώρινα) και Δημήτρης Μπέλλης.

Γι.Ανθ.

Διαβάστε επίσης...
Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω πράξη πριν υποβάλετε το σχόλιό σας *

Translate »