Οι απόφοιτοι του Β’ Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας το 1965

Shares

Μια όμορφη αναμνηστική φωτογραφία της παιδικής του ηλικίας μοιράζεται με τους αναγνώστες του florinapast ο Αντώνης Πέιος. Συνδέεται με την αποφοίτησή του από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας το 1965.

Μαζί του οι συμμαθητές και συμμαθήτριες του σχολικού έτους 1964-1965, έχοντας στην μέση τον δάσκαλό τους Αλέξανδρο Μαζάρη “ποζάρουν” για τελευταία φορά ως μαθητές του Δημοτικού σχολείου μπροστά στις σκάλες εισόδου του Β’ Δημοτικού Σχολείου. Σε λίγους μήνες θα περνούσαν το κατώφλι του Γυμνασίου.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές απόφοιτοι του σχολικού έτους 1964-1965 του Β’ Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας που φωτογραφίζονται είναι:

Πρώτη σειρά: Χριστοπούλου Βίκυ, Λαζαρίδου Λίνα, Νομικός Γιώργος, Ευαγγέλου Δημήτριος, Ναλπαντίδης Αναστάσιος, Παπαδημητρίου Παντελής, Νεδελκόπουλος Κωνσταντίνος, Σιάκος Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Ιωάννης, Δήμκος Γεώργιος.

Δεύτερη σειρά: Χατζηλάμπρου Πέρσα (δασκάλα), Νομικού Αθηνά (δασκάλα), Μαζάρης Αλέξανδρος (δάσκαλος, Διευθυντής), Βασιλείου Χριστίνα, Κοϊδης Ναούμης.

Τρίτη σειρά: Ιωακειμίδης Γιώργος (δάσκαλος), Κιατύπη Αλίκη, Σωτηροπούλου Ελένη, Νικοκάβουρα Βασιλική, Νάκου Μαίρη, Μαυραγάνης Απόστολος, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Τέμος Αθανάσιος (δάσκαλος).

Τέταρτη σειρά: Μάρκου Παρασκευή, Μαλεσιάγγος Ιωάννης, Μεκάσης Δημήτριος, Παπαθανασίου Έλλη (δασκάλα), Πέϊος Αντώνιος.

Πέμπτη σειρά: Χρυσοχοϊδης Γεώργιος, Ναλπαντίδου Αναστασία, Αθανασίου Δημήτριος.

Έκτη σειρά: Σωτηρόπουλος Αλέξανδρος, Δούμας Στέφανος, Μακρή Αικατερίνη, Δογούλη Σοφία, Τζουβάρα Ανθή, άγνωστη, άγνωστη.

26 χρόνια αργότερα, το 1991, οι απόφοιτοι εκείνης της χρονιάς και οι δάσκαλοι συναντήθηκαν για να θυμηθούν τα πρώτα μαθητικά τους χρόνια. Η φωτογραφία έχει ληφθεί μπροστά στην είσοδο του σχολείου στις 24 Αυγούστου 1991.

Από εκείνη τη συνάντηση είναι και το παρακάτω πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί η συντονιστική επιτροπή της συνάντησης.

Διαβάστε επίσης...
Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω πράξη πριν υποβάλετε το σχόλιό σας *

Translate »